Myspace LayoutsMyspace Codes, Myspace GraphicsMyspace BackgroundsGlitter GraphicsMyspace LayoutsMyspace LayoutsMyspace CodesMyspace LayoutsMyspace LayoutsMyspace Text Generator, Myspace Graphics

un chip,o lacrima

un chip,o lacrima
"As vrea sa fiu o stea sa stralucesc numai pentru tine, sa ma transform in ploaie, sa cad usor peste trupul tau fierbinte, apoi sa ma evapor, s-ajung din nou in cer sa le zic ingerasilor cat de mult te iubesc!"

Despre mine

Fotografia mea
sibiu, romania, Romania
dinamica,plina de viata,draguta,cu mult simt al umorului,sincera si sentimentala

CLIPE TRECUTE

miercuri, 14 noiembrie 2007

TEHNICI DE SARUT



Cheia sarutului de calitate este creativitatea. Acest cuvânt vorbeste de la sine. Sa fii creativ include atât testarea noilor idei si combinatii de miscari cât si a noilor locuri. De asemenea, este important sa acorzi atentie semnalelor verbale si non-verbale ale partenerului. Este el acum excitat?
Are chef sau nu? Ce vrea el sa faca? Doreste el o seara linistita de discutii sau romantism? Ce miscari îl excita cel mai mult? Dar cel mai putin? Este importanta si alternarea tipurilor de sarut utilizate.

Jumatate din sarutul de calitate o constituie anticiparea a ceea ce urmeaza si a ceea ce înseamna acel sarut. Foarte rar partenerul se va plânge de ritmul foarte lent. Încetineala chiar mareste tensiunea sexuala. Fiecare tehnica trebuie explorata în întregime înainte de a trece mai departe. Uneori, simplul sarut este de ajuns.
Sarutul nu duce mereu la sex. Uneori, un sarut este exact ceea ce cuplul vrea : ceva romantic. O grseala frecventa pe care un cuplu stabil o face este aceea ca sarutul este un semnal pentru actul sexual în sine. Rutina este, de asemenea, fatala. Ea poate diminua excitarea, deoarece partenerul stie ce va urma.
De aceea, primul sarut cu o persoana este mereu excitant, întrucât nu stii ceea ce va urma. Pentru a ajuta cuplurile sa renunte la vechile modele, prezentam câteva tipuri de sarut, sperând ca la urmatoare întâlnire cu partenerul(a) tau(ta) nu vei uita cele de mai jos.

Tipuri de sarut
-simplul pupic.
-sarutul rapid cu buzele umezite.
-sarutul rapid cu buzele uscate.
-sarutul cu suspans. Acesta dureaza mult si ambii parteneri se întreaba daca celuilalt sarutul îi place sau nu.
-sarutul prelungit. Acesta presupune miscarea gurii.
-sarutul prelungit folosind limba. Imagineaza-ti ca-ti sugi bratul, folosindu-ti limba pentru a trage gingas pielea si a o împinge înapoi la fel de gingas. Cel mai bine e sa te misti încet si precis.
-sarutul cu saliva. Acesta este excelent pentru cunnilingus si felatie. Aceasta actioneaza ca un lubrifiant. Totusi, în alte situatii, evitati acest tip de sarut.
-sarutul de umezire a buzelor. Plimbati-va limba pe buzele celuilalt.
-sarutul supt. Exact : Suge-i buzele!
-sarutul buzei de sus.
-sarutul buzei de jos.
-sarutul ciugulit. Ciuguleste-i sau musca-i gentil buzele, obrajii si urechile.
sarutul cu suptul limbii. Suge-i limba ca pe un deget!
-sarutul "curatator de dinti". În timp ce saruti, plimba-ti limba înauntrul gurii partenerului. Exploreaza-i structura dintilor. Simte fiecare dinte, unul câte unul.
-sarutul limbii jucause. Fa ca limba ta sa joace ala-bala-portocala cu cea a partenerului.
-sarutul explorator. Foloseste-ti limba pentru a explora gura partenerului. Cum este partea de interior a obrazului sau a buzelor? Este uscata, uda, tare, etc.?
-sarutul public.
Alte tipuri de sarut :
-sarutul cu cutie de viteze. Schimba viteza sarutului. Începe încet si apoi baga în treapta superioara. Partea de început ar trebui sa dureze cel putin 10 minute si, dupa ce partenerul nu mai poate suporta, treci la partea a doua. Apoi, încetineste din nou. Prea mult strica. Alternarile frecvente si subtile incita persoana.
-sarutul cu sunete. Saruta-ti partenerul cu zgomote cât mai puternice.
-sarutul silentios. Saruta-ti partenerul fara a face zgomot — se aplica cel mai bine când cineva este în jurul vostru si nu vreti sa fiti auziti. -sarutul copiat. Saruta-ti partenerul exact cum o face si el. Lasa-l pe el sa conduca.

-sarutul cu ochiii deschisi. Mentineti contactul vizual în timp ce va sarutati.
-sarutul cu ochii închisi. Închide ochii si imagineaza-ti cum acest sarut va conduce la cel mai bun act sexual din toate timpurile.

-sarutul lins. În timp ce saruti partenerul, foloseste-ti limba pentru a-i linge dintii, limba si cerul gurii. Nu confundati acest lins cu cel al câinelui. Cel de care vorbim noi este foarte precis. Aceasta tehnica este utilizata pentru a aduce gura partenerului mai aproape de a ta si pentru a simti ce simte el.
-sarutul vorbind. Se refera la a sopti dulcegarii partenerului în timp ce-l saruti pe buze. Spune-i cât de mult îti place cum saruta si cât de mult te excita lucrurile pe care le face (rochia pe care a purtat-o în seara precedenta, ochii, etc.).
-sarutul în lift. Strecoara-i un sarut partenerei în timp ce sunteti singuri în lift. Cine stie, poate…
-sarutul ciocanit. Este un sarut rapid pe buze, în care pur si simplu va ciocaniti buzele.
-sarutul izolat. Un singur sarut, neurmat de altele. Cel mai bine e sa combinati cât mai multe tehnici din prima si a doua categorie.

Niciun comentariu:

Punctul G


glitter-graphics.com
Prin ce mangaieri ai putea sa atingi Nirvana? Nici chiar tu nu stii, cum vrei atunci ca el sa te descopere?
Invata sa te cunosti mai bine si sa-ti cunosti trupul si vei ajunge in al-IX-a cer o data cu el.

hi5 comments
Get FREE HI5 Comments


Punctul G
Scapa de prejudecati si invata sa-l descoperi singura, cu degetul: cunoscandu-ti bine corpul, iti vei putea conduce partenerul care va fi fericit sa-ti provoace o placere mai mare. Punctul G al femeii se afla in capatul vaginului, sub umflatura formata de colul uterului. Trebuie sa descoperi si sa simti aceasta parte rotunjita si vei gasi punctul si, implicit, exact de unde vine placerea.
L-ai gasit si nu simti nimic? Este normal... tu nu ai un singur punct G, ai trei puncte G. nu incepe cu sfarsitul...


Drumul este lung...
Nu sari peste etape: cauta mai intai locul cel mai sensibil al clitorisului; el nu este acelasi la toate femeile si explica-i partenerului tau ca nu trebuie sa ocoleasca aceasta etapa deosebit de importanta care pregateste placerea ultima. Al doilea punct sensibil se afla la intrarea in vagin; el trebuie stimulat inaintea penetrarii.

Invata-l pe partenerul tau ce sa faca cu mainile, ghideaza-i miscarile si veti ajunge amandoi la Nirvana.

glitter-graphics.com

TI AMO

CLIPE