Myspace LayoutsMyspace Codes, Myspace GraphicsMyspace BackgroundsGlitter GraphicsMyspace LayoutsMyspace LayoutsMyspace CodesMyspace LayoutsMyspace LayoutsMyspace Text Generator, Myspace Graphics

un chip,o lacrima

un chip,o lacrima
"As vrea sa fiu o stea sa stralucesc numai pentru tine, sa ma transform in ploaie, sa cad usor peste trupul tau fierbinte, apoi sa ma evapor, s-ajung din nou in cer sa le zic ingerasilor cat de mult te iubesc!"

Despre mine

Fotografia mea
sibiu, romania, Romania
dinamica,plina de viata,draguta,cu mult simt al umorului,sincera si sentimentala

CLIPE TRECUTE

miercuri, 4 iulie 2007

Vedetele noastre VS vedetele lor

Desi nu se compara ca notoritate, vedetele consacrate pe mapamond si vedetele din Romania au in comun drumul spre succes si alegerile pe care le-au facut. Si asa cum ei au avut un Frank Sinatra, asa am avut si noi un Gica Petrescu. Dar sa nu mergem atat de departe si sa luam exemple prezente din viata mondena de zi cu zi.

Nicoleta Luciu VS Lindsay Lohan





Nicoleta luciu

Este una dintre cele mai dorite femei din Romania. A cochetat cu modellingul si muzica si inca nu a renuntat, invata pe zi ce trece mai multe despre ce inseamana sa fi actrita si nu uita nici un moment care sunt atuurile ei.








Lindsay Lohan

Nu este doar o fata draguta. Dupa un debut in modelling si diverse reclame TV pentru diverse branduri, a revenit la film. Acum incearca in continuare sa se impuna intr-unul dinte aceste domenii.






Teo Trandafir VS Operah Winfrey






Teo Trandafir

Este o figura a succesului de televiziune in Romania, reusind sa se impuna ca lider de audienta, a lucrat in radio mai multi ani (alaturi de Mircea Badea) si a realizat un matinal de succes. In Martie 2007 a relansat postul TV Romantica, al carui director este.






Oprah Winfrey

Cunoscuta la inceput doar pentru emisiunea pe care o prezinta, acum Oprah este o industrie. Oricine isi doreste sa fie invitat la ea in emisiune. La fel era si cu Teo. Si tot ca si Teo, si-a inceput cariera in radio. Astazi este manegerul trustului media care ii poarta numele si care include reviste, o statie radio si o companie de productie de filme TV.




Adrian Mutu VS David Beckham




Adrian Mutu

Capitanul Nationale. Am spus tot... glumeam. Mutu este unul dintre cei mai mediatizati barbati din Romania, copiindul pe Beckham la indigo. Vanat de revistele pentru femei si de revistele de scandal. A jucat cu Backham in echipa cateva sezoane, iar de curand este din nou tatic, copil ce apartine si lui Consuelo, cea de-a doua sotie a jucatorului.






David Beckham

A devenit cunoscut datorita atentiei deosebite pe care o acorda look-ului sau. El a fost cel care a adus in prim plan barbatul mtrosexual. Spirit ce a starnit o avevarata revolutie barbatilor de pretutindeni. In fine, Beckham are o casnicie linistita (cel putin asa pare din exterior) cu Victoria si vreo... trei copii (se pare ca mai vor inca un copil), spre deosebire de Mutu care a fost implicat recent in scandaluri cu privire la custodia primului sau nascut Mario. Si cine stie, pana mai face inca un copil, sa isi ajunga idolul din urma la virilitate, poate mai schimba si o nevasta.




Andra Vs Cristina Aguilera





Andra

A debutat la varsta de sapte ani, cand a inceput sa participe la concursuri de muzica populara si apoi muzica usoara cu piesa "I Will Allways Love You" a lui Witheny Huston. Pana in prezent a scos trei albume si a adunat o gramada de premii. De ceva vreme are o relatie cu Catalin Maruta, iar de curand, a inceput sa se vehiculeze nunta in tomana acestui an.







Cristina Aguilera

Blondina a debutat la varsta de noua ani la emisiunea Mickey Mouse Club alaturi de Britney Spears si Justin Timberlake. Piesa cu care a debutat a fost tot "I Will Allways Love You" a lui Witheny Huston. Are patru albume la activ si de curand s-a casatorit cu jordan Bratman.



Niciun comentariu:

Punctul G


glitter-graphics.com
Prin ce mangaieri ai putea sa atingi Nirvana? Nici chiar tu nu stii, cum vrei atunci ca el sa te descopere?
Invata sa te cunosti mai bine si sa-ti cunosti trupul si vei ajunge in al-IX-a cer o data cu el.

hi5 comments
Get FREE HI5 Comments


Punctul G
Scapa de prejudecati si invata sa-l descoperi singura, cu degetul: cunoscandu-ti bine corpul, iti vei putea conduce partenerul care va fi fericit sa-ti provoace o placere mai mare. Punctul G al femeii se afla in capatul vaginului, sub umflatura formata de colul uterului. Trebuie sa descoperi si sa simti aceasta parte rotunjita si vei gasi punctul si, implicit, exact de unde vine placerea.
L-ai gasit si nu simti nimic? Este normal... tu nu ai un singur punct G, ai trei puncte G. nu incepe cu sfarsitul...


Drumul este lung...
Nu sari peste etape: cauta mai intai locul cel mai sensibil al clitorisului; el nu este acelasi la toate femeile si explica-i partenerului tau ca nu trebuie sa ocoleasca aceasta etapa deosebit de importanta care pregateste placerea ultima. Al doilea punct sensibil se afla la intrarea in vagin; el trebuie stimulat inaintea penetrarii.

Invata-l pe partenerul tau ce sa faca cu mainile, ghideaza-i miscarile si veti ajunge amandoi la Nirvana.

glitter-graphics.com

TI AMO

CLIPE